taktik mont


Us Truspec Polar Mont

%100 Original usa malı
EKSTRA YUMUŞAK, EKSTRA SICAK
Ekstra soğuk olduğunda ekstra sıcaklık. Polar, yün özelliklerinin çoğuna sahipken, mevcut en hafif yün kumaşların bir kısmını karşılıyor. Mikrofreş, yüksek performanslı dış giyimde kullanılan hafif, sıcak ve yumuşak bir kumaş olup hidrofobiktir ve ağırlığının% 1'inden daha azını suda tutarak yalıtım güçlerinin çoğunu ıslak durumda tutmaktadır. Makine yıkanabilir ve çabucak kurur, polar, özellikle alerjik veya yüne duyarlı olanlara yüne iyi bir alternatiftir.

Özellikler
Tam kapabilen fermuarlı sistem
Elastik manşetler
H2O Proof ™ parkalarına tutturmak için kovan bağlantı halkaları

100% original usa property
EXTRA SOFT, EXTRA HOT
Extra temperature when extra cold. Polar has a lot of wool properties, some of the lightest wool fabrics available. Microfluid is a light, warm and soft fabric used in high performance outerwear that is hydrophobic and retains less than 1% of its weight in water, keeping most of its insulation forces wet. Machine is washable and quick to dry, polar is a good alternative to wool especially for those who are allergic or sensitive to wool.

Features
Fully zippered system
Elastic cuffs
H2O Proof ™ sleeve connection rings for fastening to parkings
Askeri malzeme

Taktik Askeri Malzeme

Askeri malzeme satış mağazası, orjinal askeri taktik ürünler, av ve kamp malzemeleri en çok taktik ürün çeşidi, en uygun fiyat, en iyi hizmet kalitesi.

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: