Bestard Desert Commander Operasyon Botu

%100 Original
Zorlu çöl ve arazi şartlarında kullanmak için üretilmiş, çok hafif ve uzun yürüyüşler için tasarlanmış, yüksek bilek kesimli bir modeldir. GORE-TEX astarı sayesinde %100 su geçirmez ve nefes alabilir bir yapıya sahiptir. VİBRAM taban özelliği sayesinde şok emicidir ve arazi şartlarında daha fazla konfor ve sağlamlık katar. Askerlere ve avcılara yönelik, BESTARD kalitesi, tasarımı ve güvencesiyle oldukça kullanışlı şık bir modeldir.

Üst Kısım: WP Tam Deri ve Cordura SuperFabric ® 
Astar: Gore-Tex ® Performance Comfort 
Orta Taban: Bestflex 1 / Super Flexible 
Taban:  Vibram® Cube Pro
Ağırlık: 1.470 gr / (Çift Ağırlığı, 42 Numara)
Üretim Yeri: İSPANYA   

100% Original
It is a high wrist cut model designed for very light and long walks, designed for use in demanding desert and terrain conditions. Thanks to GORE-TEX undercoat, it is 100% waterproof and breathable. Thanks to the VIBRAM base feature, it is shock-absorbent and adds more comfort and durability in off-road conditions. BESTARD is a stylish model that is very useful for military and hunting, with quality, design and assurance.

Upper: WP Full Leather and Cordura SuperFabric ®
Primer: Gore-Tex ® Performance Comfort
Middle Floor: Bestflex 1 / Super Flexible
Sole: Vibram® Cube Pro
Weight: 1.470 gr / (Double Weight, Number 42)
Manufactured in: SPAIN

http://www.askermekani.com/bestard-desert-commander-operasyon-botu-pmu19537
Askeri malzeme

Taktik Askeri Malzeme

Askeri malzeme satış mağazası, orjinal askeri taktik ürünler, av ve kamp malzemeleri en çok taktik ürün çeşidi, en uygun fiyat, en iyi hizmet kalitesi.

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: