%100 Original ispanya malı
Zorlu arazi şartlarında kullanmak için üretilmiş, çok hafif ve uzun yürüyüşler için tasarlanmış, yüksek bilek kesimli bir modeldir. GORE-TEX astarı sayesinde %100 su geçirmez ve nefes alabilir bir yapıya sahiptir. VİBRAM taban özelliği sayesinde şok emicidir ve arazi şartlarında daha fazla konfor ve sağlamlık katar. Askerlere ve avcılara yönelik, BESTARD kalitesi, tasarımı ve güvencesiyle ile oldukça kullanışlı bir modeldir.

Üst Kısım:2,5 mm su geçirmez deri
Astar:Gore-tex
Orta Taban:Bestflex 3, Anatomik
Taban:Vibram / Cube Pro 
Ağırlık:1660 gr.(UK-8) Çift ağırlığı
Üretim yeri: İspanya
Sık dokumalı bu tabanlık kaslarınızın erken yorulmasını engeller ve ayaklarınızın kuru kalmasına yardımcı olur. Her bir adımda ayaklardan vücuda doğru giden şokları absorbe eder. Kötü kokuları, bakteri ve mantar oluşumunu tabanlığın üstünde bulunan sağlam dokumalı kumaş olan CAMBRELLE sayesinde önlemiş olur .Ayrıca çok hızlı kuruma nefes alma ve nemi absorbe edici özelliğe sahiptir.. Ayrıca BESTARD BOTLARINDA bağcık kilit sistemide mevcuttur, bu sayede dik yamaçlardan inerken bağcıkların gevşemesini önler, ve bestard botlarında birde bilye sistemi vardır bu sistemde soğukta bağcıkların donmaması ve rahat hareket edmesini sağlar


It is a high wrist cut model, designed for very light and long walks, designed for use in rough terrain conditions. Thanks to GORE-TEX undercoat, it is 100% waterproof and breathable. Thanks to the VIBRAM base feature, it is shock-absorbent and adds more comfort and durability in off-road conditions. It is a useful model for soldiers and hunters, with BESTARD quality, design and assurance.

Upper: 2.5 mm waterproof leather
Lining: Gore-tex
Middle Floor: Bestflex 3, Anatomic
Floor: Vibram / Cube Pro
Weight: 1660 gr. (UK-8) Double weight
Manufactured in: Spain
This often woven sole helps prevent premature fatigue of your muscles and helps keep your feet dry. At each step, it absorbs the shocks that go from feet to body. The bad smells, bacteria and fungi formation are prevented by CAMBRELLE which is a robust woven fabric on the base. It has very fast drying breath and absorptive nature of the nose. Also BESTARD BOTTLES are available in the lock system, which prevents the loosening of the laces when going down from the steep slopes, and Bestard boots have a ball system which ensures that the laces do not freeze and move freely in the cold


Askeri malzeme

Taktik Askeri Malzeme

Askeri malzeme satış mağazası, orjinal askeri taktik ürünler, av ve kamp malzemeleri en çok taktik ürün çeşidi, en uygun fiyat, en iyi hizmet kalitesi.

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: